fbpx

Copy, print & scanning

Förbättra säkerheten, produktiviteten och arbetsflödet med våra dokumentlösningar

Våra dokumentlösningar gör det möjligt för dig att förbättra säkerheten, produktiviteten och arbetsflödet med vårt prisbelönta sortiment av multifunktionssystem.

Vare sig det handlar om distribution av scannade dokument, integrering med existerande arbetsflöde, installation och konfigurering eller säkerställande av din konfidentiella information kan våra dokumentlösningar tillsammans med våra multifunktionssystem tillhandahålla en vinnande kombination för ditt behov av kontorsproduktivitet.

Vi kan göra det möjligt för dig att utnyttja den fulla potentialen i molnet, förenkla för arbetsgruppen att samarbeta och dela information och öka din produktivitet. Dessutom blir inte arbetet bara mer effektivt – utan du kan spara, söka, hämta och dela dokumenten var du vill, när du vill.

Ett urval av våra leverantörer inom copy, print och scanning:

Sharp

Sharp eftersträvar inte bara att växa och utöka vår affär. Vi vill att våra unika och innovativa tekniska lösningar ska bidra positivt till kulturer och skapa fördelar och välfärd för människor över hela världen.

Epson

Epson strävar efter att vara ett oumbärligt företag som människor över hela världen litar på genom vårt engagemang för öppenhet, kundnöjdhet och hållbarhet.

Brother

Brother har varit representerat i Norden sedan 1968. Det nordiska bolaget Brother Nordic A/S grundades 2011 och är en del av Brother International Ltd., ett globalt företag med huvudkontor i Japan.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer